close
close

Merker

Kubota

Merker

Kubota
M6002 (6)

Stilling ledig – Teknisk Leder

Nellemann Machinery – Teknisk leder

Nellemann Machinery en av Skandinavias største leverandør av profesjonelle maskiner og tilbehør til pleie og vedlikehold av vei- og gressarealer, samt entreprenørmaskiner. Vi leverer til hele Skandinavia og forhandler de mest attraktive produktene på markedet. Nellemann Machinery overtok i 2017 import og salg av Kubota i Skandinavia. Nellemann-konsernet har virksomhet innenfor import, salg og service av Aston Martin, Kia og Isuzu, samt salg og service av Volvo i Danmark.

Vi rigger oss for framtiden, og er klare for videre utvikling og vekst i et spennende marked, og ser etter deg som har lyst til å utvikle dette videre sammen med oss.

Teknisk leder

Hva går rollen ut på?
I rollen som teknisk leder vil du være en del av vårt ettermarkeds team og vil være vårt bindeledd mellom produsent og leverandør. Du får en meget sentral og selvstendig rolle og får være med å påvirke og skape synlige resultater. Du vil være vår tekniske ekspert for produkter levert av Nellemann Machinery og vil ha hovedansvar for garanti og reklamasjon. Du blir dermed en viktig og sentral ressurs både internt og for våre samarbeidspartnere og forhandlere.

Av sentrale arbeidsoppgaver kan nevnes:
• Teknisk dialog med de ulike produsentene, samt med kolleger i Nellemann internasjonalt
• Teknisk støtte internt og til forhandlere.
• Behandle garanti- og reklamasjonssaker, og finne løsninger med kunder og produsenter
• Opplæring internt og eksternt.
• Oppdatere interne systemer, samt sikre at informasjon, oppdateringer og endringer fra produsentene kommer ut til forhandlere og kunder

Kvalifikasjoner og egenskaper
Vi ser etter deg som har relevant teknisk bakgrunn, gjerne som mellomleder eller at du er i ferd med å ta steget opp til en tyngre rolle. Vi tror at du har en utdanning innen landbruksmekanikk eller industrimekanikk, og har erfaring med anleggsmaskiner, landbruksmaskiner eller tyngre kjøretøyer. I tillegg har du vist interesse og engasjement for faget ved å ta relevante kurs og sertifikater innen diagnoseteknikk, elektronikk, hydraulikk og mekanikk.
I rollen som teknisk leder er det viktig at du trives med denne type utstyr og materiell, og at du liker deg ut mot kolleger og kunder i forbindelse med opplæring, kurs og teknisk support.

Vår nye tekniske leder er uredd, trygg og etterrettelig. Du er en utvikler mer enn en forvalter og du utviser stort engasjement og stolthet i ditt arbeid. Du evner å initiere og prioritere, liker å ha mye ansvar, og trives i en hektisk hverdag. Siden rollen innebærer mye kontakt med kolleger og produsenter i andre land, er gode ferdigheter i engelsk en forutsetning.

Hvorfor er dette en spennende mulighet?
Du blir en del av et meget ambisiøst og dyktig team som har et stort engasjement for selskapet og produktene. Vi har stor takhøyde, og du får virkelig være med å påvirke og utvikle selskapets utvikling. Du kommer inn i et team med høy kompetanse, og et stort engasjement for at kundene skal få den beste kundeopplevelsen.
Selskapets eiere har meget solid økonomi, og har en langsiktig strategi om å utvikle selskapet i Norge og øvrige land i Skandinavia.

Selskapets hovedkontor ligger på Kjeller i moderne og lyse lokaler. Noe reisevirksomhet må regnes med i forbindelse med besøk til produsenter, kolleger i Skandinavia og til forhandlere i Norge.

Nellemann har valgt Orion som sin samarbeidspartner på rekrutteringen. Vi oppfordrer deg til å laste opp din søknad og cv som pdf vedlegg via linken i annonsen.

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=209761854

Om du har ytterligere spørsmål, eller behov for avklaringer, vennligst kontakt

Bård Berntsen på 977 75 519

Helge Frisch 900 98 607 på eller Tanja Ek på 986 48 674.