close
close
Kubota_Care_Logo_2018_final_rgb

5 års Kubota Care fabrikkgaranti som standard

Innfører fem års fabrikkgaranti som standard på alle nye Kubota-maskiner

 

Nellemann Machinery lanserer Kubota Care som standard på alle Kubota-maskiner i porteføljen fra 1. januar 2022. Hvilket innebærer hele fem års fabrikkgaranti som standard.

 

Kjetil Nilsson, daglig leder i Nellemann Machinery Norge, sier det innebærer at du får totalgaranti for hver time du bruker Kubota-maskinen din – i hele fem år.

– At vi nå innfører det som standard sier i grunn sitt om Kubota-kvaliteten generelt. Vi håper innførselen av Kubota Care gjør det til et enda mer opplagt å velge Kubota neste gang du skal ha en traktor.

 

Bekreftelse på kvalitet og driftssikkerhet

Kubota er en av verdens største produsenter av maskiner til landbruks- og parksegmentet. Etter at Nellemann Machinery tok over all import og salg av Kubota i Norge, er det lagt en aggressiv vekst- og posisjoneringsstrategi. Hvilket innførselen av Kubota Care beviser.

– Kubota har til nå vært en underdog på det norske markedet. Noe vi er i ferd med å endre. Traktorpreferansene er sterke i vårt langstrakte land, og det skal selvsagt knallhardt arbeid til for å endre på dette. Samtidig vet vi at Kubota er noe av det absolutt beste du kan kjøpe og eie. Noe vi mener lanseringen av hele fem års fabrikkgaranti er med på å bevise, sier Kjetil Nilsson.

 

Kubota Care

Kubota sine maskiner oppfyller de høyeste kvalitetskrav, og det er derfor naturlig å tilby alle nye maskiner med fem års fabrikkgaranti som standard. Hvilket innebærer:

  • Alle maskiner leveres med fem års garanti/timeavhengig intervall (avhenger av type og modell)
  • Garanti som er overførbar til ny eier innenfor garantiperioden
  • Bekymringsløst maskinhold
  • Full garanti på uforutsette reparasjonskostnader under avtaletiden såfremt serviceintervaller er fulgt
  • Sikkerhet i form av at kun originale Kubota-deler brukes i maskinens garantitid

 

For ytterligere informasjon, kontakt:

Kjetil Nilsson, Daglig leder i Nellemann Machinery, telefon 918 05 918

E-post: [email protected]