close

Om Nellemann Machinery

L2_Image_picture 4 (1)
Om oss

Nellemann Machinery

I 2017 overtok Nellemann-konsernet import og salg av Kubota i Skandinavia. Nellemann-konsernet har virksomhet innenfor import, salg og service av Aston Martin, Kia og Isuzu samt salg og service av Volvo i Danmark.

Nellemann konsernet har i tillegg til dette finansieringsselskapet Nellemann Leasing i Danmark, samt en satsning på motorsport som årlig arrangør av Copenhagen Historic Grand Prix. Nellemann hadde også import av John Deere i Danmark fra 1978 til 2012, hvor John Deere selv tok over derfra. Konsernet omsetter for 2,1 mrd. DKK og er en betydelig aktør i det danske markedet.

Som en naturlig endring i forbindelse med oppkjøpet ble Svenningsens Maskinforretning endret til Nellemann Machinery as, som følge av dette ble Nellemann Machinery sin avdeling i Norge til i Mai 2020. I tillegg til nytt navn ble også lokasjonen flyttet til Kjeller Vest 6 på Kjeller.
Med kort avstand fra Gardermoen og Oslo dekker Nellemann Machinery as selv importørleddet for Norge i tillegg til å drive eget direktesalg til nærliggende kunder.

 

119461821_970574903453933_2981817365154494495_n
Om oss

Fokus på kvalitet, effektivitet
og høy kundeservice

Blant våre kunder er stat og kommuner, entreprenører, golfklubber, boligselskaper, anleggsgartnere og utleiefirmaer. Vi ser det som vår viktigste oppgave å oppfylle den enkelte kundes behov og ønsker i forbindelse med kvalitet, kunnskap og trygghet.  Maskiner og utstyr til konkurransedyktige priser, med fokus på kvalitet, effektivitet og høy kundeservice.

Med oppkjøpet er Nellemann en sterk aktør innen vei-, park- og landbruksbransjen,  i hele Skandinavia.

y2920014-kopie
Om oss

Forene to familievirksomheter

Beslutningen om å forene de to gamle,  familievirksomhetene skal ses i lyset av de store endringer og den rivende utiklingen som markedet for spesielt landbrukstraktorer i dag er inne i. Kundenes krav og ønsker til kjøpsmåter, fleksibilitet og service har endret seg og nærmer seg mer og mer det mann opplevde i bilbransjen allerede for flere år siden – en trend, man også ser i resten av verden. Det stiller nye og annerledes krav til leverandørene og legger opp til større enheter, som har ressurser til å imøtekomme og håndtere kundenes individuelle behov. Det vil være alt fra kjøp, leie og leasing, til deleordninger og ettermarkedsservice. 

M7003_Seeder_Arable_Side12