close
close
F251_1

Den nye generasjonen F-serie – F2501

PRESSEMELDING

Kubota introduserer F-251 frontmontert gressklipper

(12 Mars, 2021)

Kubota fortsetter å utvide sitt tilbud for maskiner for landskapspleie, med F-251 i tillegg til eksisterende serie av frontmonterte gressklippere. I sitt forsøk på å tilby de beste produktene for alle behov, har Kubota lansert en ny frontklipper som er spesielt utviklet for å utføre gressklipping og bio-klipp raskt og effektivt.

Den nye modellen gir høy ytelse og brukervennlighet takket være en kraftig 3-sylindret (1123cc) Kubota dieselmotor som oppfyller det nyeste EU Stage V-utslippsdirektivet med 25 hk for økt produktivitet. Førerplattformen tar sikte på å gjøre brukernes arbeid enklere og raskere, siden alle betjeningsorganene er perfekt plassert og instrumentpanelet er klart og lett å lese under alle lysforhold. Videre kan førere stille det justerbare rattet i den posisjonen som passer dem best. F-251 er tilgjengelig med en meget effektiv HST-transmisjon, enten med firehjulsdrift (4WD) med automatisk inn-/utkobling eller med tohjulsdrift (2WD).

Blant de viktigste høydepunktene hos F-251 er det enkle vedlikeholdet og forbedrede sikkerheten. Motordekselet kan åpnes helt, og knivene er enkle å bytte ut, noe som sparer til for førerne. Når det gjelder sikkerhet, gir LED frontlykter ikke bare god sikt, men er også en viktig sikkerhetsfunksjon, slik at førerne kan se og bli sett, selv i mørket.   Denne nye F251-modellen vil også introdusere et nyutviklet klippeaggregat på 60 ”med side- og bakutkast og forbedret klippekvalitet, spesielt fokusert på høy bio-klipp effekt. Og for å gi ekstra pålitelighet er frontklipperen utstyrt med punkteringssikre dekk.  Som en ekstra fordel er denne modellen spesielt utviklet for enkel transport, da den har festepunkter foran og bak for pålitelig og sikker fastsurring når den transporteres på en tilhenger.

 

Nok en gang har Kubota demonstrert sitt engasjement i arbeidet med å gjøre landskapspleie enklere og raskere ved hjelp av innovasjon og markedsundersøkelser, og vil fortsette å gjøre det og støtte sine kunder over hele verden og tilby de beste løsningene for deres behov, uansett hva det måtte være.

 

Om Kubota

Kubota har vært en ledende produsent av landbruks-, park- og anleggsmaskiner samt industrimotorer siden 1890. Med hovedkvarter i Osaka Japan og kontorer i mer enn 120 land, og med over 41 000 ansatte i Nord-Amerika, Europa og Asia, oppnådde Kubota inntekter i 2020 på 17,3 milliarder dollar. Selv om landbruksutstyr er Kubota sin primære produktlinje, produserer Kubota også en mangfoldig portefølje av andre produkter, inkludert vannsfiltreringssystemer, vanningsanlegg, rør, taktekking, oppbevaring og store underjordiske ventiler.

 

 

Vårt oppdrag

Vårt oppdrag, “For Earth, For Life”, gir uttrykk for vårt engasjement for å bevare jordens naturlige miljø, mens vi hjelper til med å produsere mat- og vannforsyninger som er avgjørende for samfunnsbehov når verdens befolkning fortsetter å vokse. Dette oppdraget blir realisert hver gang en Kubota-traktor driver med innhøstning for å produsere mat eller våre anleggsmaskiner

graver for å transportere vannressurser eller gi beskyttelse. For mer informasjon om Kubota, vennligst se www.kubota-global.net or www.kubota-eu.com.

 

Nellemann Machinery as:

Morten Standal, Marked og Logistikk

 

Følg oss på:

Website: https://www.kubota.com , https://www.kubota-eu.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/kubota/, https://www.linkedin.com/company/kubota-in-europe/

Facebook: https://www.facebook.com/KubotaEurope/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC2T6NyJ2cAvVPss9Lx7hBhQ