close
close
karcher_fixed

Kärcher Municipal og Nellemann Machinery

PRESSEMELDING
Oslo, 25.03.2021

Nellemann Machinery tar over Kärcher Municipal

Nellemann Machinery tar over Kärcher Municipal i Norge. Selskapet styrker med dette sin posisjon som en av landets ledende leverandører av redskapsbærere og feiemaskiner for proffmarkedet.
I september 2019 kjøpte Kärcher Gruppen firmaet Max Holder GmbH som er ledende på utvikling og salg av redskapsbærere. I 2020 ble produksjonen av Kärcher feiemaskiner og Holder redskapsbærere flyttet til samme fabrikk ved Holders produksjonsanlegg i Reutlingen nær Suttgart.

Komplett maskinportefølje
Kjetil Nilsson, daglig leder i Nellemann Machinery AS, forklarer at importør av Holder i Norge gjennom mange år har vært Nellemann Machinery (tidligere Svenningsens).
– Nellemann Machinery har en sterk markedsposisjon, og det ble derfor bestemt at Nellemann Machinery tok over importansvaret for både Kärcher Municipal- og Holder-maskiner til Norge fra 1. januar i år. Vi får nå en komplett maskinportefølje, og blir en totalleverandør av maskiner og redskapsbærere for bruk året rundt, sier han.

Styrker posisjonen
I 2017 ble det Skandinaviske selskapet Svenningsens kjøpt opp av Nellemann Machinery. Noe som blant annet førte til at sistnevnte overtok all import og salg av Kubota, en av verdens største maskinprodusenter til landbruks- og parksegmentet.
– Med Kärcher Municipal i porteføljen styrker vi vår posisjon som en av landets ledende leverandører av landbruks-, park- og anleggsmaskiner. Som en litt underdog i markedet går vi svært spennende tider i møte med tanke på vår markedstilnærming og ambisjoner, sier Kjetil Nilsson.

For ytterligere informasjon, kontakt:
Kjetil Nilsson, Daglig leder i Nellemann Machinery, telefon 918 05 918
E-post: [email protected]

For spørsmål salg:
Karl Martin Slattum
[email protected]
911 05 698

For spørsmål deler:
Jens Kristian Gunneng
[email protected]
990 24 394