close
close
L2-622

Kubota L1 og L2 serie fornyes

PRESSEMELDING

Nye versjoner av Kubota’s L1- og L2-serie er nå tilgjengelig med Stage V

(3. mars, 2021)

 

Kubota fortsetter å jobbe utrettelig for å gi de beste løsningene for å dekke alle behov. Det er i denne ånden at den japanske produsenten har lansert to helt nye serier med kompakt-traktorer, noe som bygger på suksessen som tidligere er oppnådd med L1- og L2-serien. De nye seriene er nå utstyrt med Kubota Stage V-motorer og utvendig og innvendig design har blitt helt fornyet med et stilig og nytt utseende.

De nye kompakte traktorene i Kubota L1-serien er utformet til å være svært holdbare og enkle å betjene og vedlikeholde.

Du kan velge mellom hydrostatisk HST-transmisjon med 3 serier eller en synkronisert manuell girkasse med F8 + R8-gir. De fungerer optimalt sammen med 4-sylindret Kubota Stage V dieselmotorer med 45, 51 og 55 hk som gjør dem eksepsjonelt rene i drift.

En av hovedfordelene med Kubota sine traktorer er den romslige og komfortable utformingen av førerplattformen, og L1-serien er ikke noe unntak med sammenleggbart ROPS-førervern og høyderegulerbart ratt. L1-serien har også en god løftekapasitet i forhold til størrelsen på maks. 1750 kg.

Kompakttraktorer i L2-serien har en uovertruffen kombinasjon av komfort og effektivitet, noe som gjør dem ideelle for krevende brukere.

Med L2-serien kan brukerne velge mellom fire forskjellige motoreffekter fra 45 til 61 hk, romslige og velutstyrte førerhus eller ROPS førervern, 16F + 16R mekanisk, fullstendig synkronisert girkasse eller hydrostatisk transmisjon med 3 serier og Hi-Lo (HST Plus). Løftekapasiteten for trepunktshydraulikken bak er 1750 kg, noe som gjør det enkelt å håndtere en lang rekke redskaper.

En annen fordel med L2-serien er en brukerfokusert utforming, og et eksempel på dette er motorpanseret som én hel del som kan åpnes helt, slik at brukerne enkelt får tilgang til alle viktige servicepunkter i motorrommet.

I tillegg gir forakselen med portaldrev høy bakkeklaring og hydraulisk styring utmerket manøvreringsevne.

Begge traktorene kan spesifiseres med Kubota frontlastere som tilbyr enda mer allsidighet og utvider spekteret av arbeidsoppgaver som kan utføres.

 

De nye L1- og L2-seriene utgjør et eksempel på Kubota’s gode resultater og tilpasnings-muligheter, og viser at selskapet forplikter seg til å fylle brukernes behov, uansett hva det måtte være.

 

Modell hk Transmisjon Førerhus/ROPS førervern
Kubota L1-452 45 Mek. 8×8 ROPS førervern
Kubota L1-452 45 HST med 3 serier ROPS førervern
Kubota L1-522 51 Mek. 8×8 ROPS førervern
Kubota L1-552 55 HST med 3 serier ROPS førervern
Kubota L2-452 45 HST med 3 serier (HST Plus) Førerhus
Kubota L2-452 45 Mek. 16×16 ROPS
Kubota L2-522 51 Mek. 16×16 ROPS
Kubota L2-552 55 HST med 3 serier (HST Plus) Førerhus
Kubota L2-622 61 HST med 3 serier Førerhus

Om Kubota

Kubota har vært en ledende produsent av landbruks- og anleggsmaskiner og industrimotorer siden 1890. Med hovedkvarter i Osaka Japan og kontorer i mer enn 120 land, og med over 41 000 ansatte i Nord-Amerika, Europa og Asia, oppnådde Kubota inntekter i 2020 på 17,3 milliarder dollar. Selv om

landbruksutstyr er Kubota sin primære produktlinje, produserer Kubota også en mangfoldig portefølje av andre produkter, inkludert vannsfiltreringssystemer, vanningsanlegg, rør, taktekking, oppbevaring og store underjordiske ventiler.

 

Vårt oppdrag

Vårt oppdrag, “For Earth, For Life”, gir uttrykk for vårt engasjement for å bevare jordens naturlige miljø, mens vi hjelper til med å produsere mat- og vannforsyninger som er avgjørende for samfunnsbehov når verdens befolkning fortsetter å vokse. Dette oppdraget blir realisert hver gang en Kubota-traktor driver med innhøstning for å produsere mat eller våre anleggs-maskiner graver for å transportere vannressurser eller gi beskyttelse. For mer informasjon om Kubota, vennligst besøk www.kubota-global.net eller www.kubota-eu.com.

 

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Kubota / Nellemann Machinery        

Kontor/Salg: 64 83 25 00 – [email protected]

 

Daniel Scott Arnfinsen – [email protected] – Salgssjef

Morten Standal – [email protected] – Marked og logistikk

 

 

Følg oss på:

Website: https://www.kubota.com , https://www.kubota-eu.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/kubota/, https://www.linkedin.com/company/kubota-in-europe/

Facebook: https://www.facebook.com/KubotaEurope/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC2T6NyJ2cAvVPss9Lx7hBhQ