close
close
L1-382

Kubota lanserer den helt nye L1-382!

Kubota lanserer sin helt nye L1-382 

(05 mars, 2021)

 

Basert på suksessen med de tidligere modellene i L1-serien, har Kubota introdusert en helt ny modell, traktoren L1-382. L1-382 vil være tilgjengelig på markedet fra mars 2021 og utover.

Med sine forbedrede funksjoner sikrer L1-382-modellen større holdbarhet og produktivitet, samtidig som den forbedrer driftsytelsen og effektiviteten. Blant de viktigste forbedringene er en ny Stage V Kubota 3-sylindret (1826 cc) dieselmotor med CRS-, EGR- og DPF-teknologier designet for å minimere eksosutslipp og redusere drivstofforbruk. Det økte volumet i drivstoff-tanken på L1-382 (opptil 42 liter) gir også høyere autonomi sammenlignet med tidligere modeller.

L1-382 leveres med to typer transmisjoner:

– Mekanisk girkasse med 8 gir forover og 4 gir bakover

– Hydrostatisk transmisjon med 3 serier

 

I tillegg til forbedret effektivitet og økte ytelser, kan denne traktoren skryte av et moderne design for økt sikt og komfort, takket være et fullstendig åpent førervern og et panser og sidedeksel med ny utforming.
Fordelene med L1-382 er imidlertid ikke bare begrenset til det nye designet. Ytterligere egenskaper er bl.a. 30,6 l/min hydraulikkpumpe (best i klassen) og en integrert LA525 frontlaster.

 

Traktorene i L1-serien er kjent for sin robusthet og høye kvalitet, i tillegg til sine sterke dieselmotorer og enestående løftekapasitet. I likhet med sine forgjengere er L1-382 traktoren designet for å tilpasse seg enhver arbeidssituasjon, noe som gjør den spesielt fordelaktig og praktisk for brukerne. Videre oppfyller traktorene i L1-serien alle gjeldende utslippsstandarder.

Denne nye modellen er spesielt utviklet for å gi raskere og mer effektiv driftsytelse takket være sitt omfattende utvalg av utstyr, støttet av Kubotas kvalitetssikring og enestående verdi.

 

Om Kubota

Kubota har vært en ledende produsent av landbruks- og anleggsmaskiner og industrimotorer siden 1890. Med hovedkvarter i Osaka Japan og kontorer i mer enn 120 land, og med over 41 000 ansatte i Nord-Amerika, Europa og Asia, oppnådde Kubota inntekter i 2020 på 17,3 milliarder dollar. Selv om landbruksmaskiner er Kubotas primærprodukter, produserer Kubota også et bredt spekter av andre produkter inkludert vannfiltreringssystemer for byer, vannings-anlegg, rør, taktekking, hus og store underjordiske ventiler.

 

Vårt oppdrag

Vårt oppdrag, “For Earth, For Life”, gir uttrykk for vårt engasjement for å bevare jordens naturlige miljø, mens vi hjelper til med å produsere mat- og vannforsyninger som er avgjørende for samfunnsbehov når verdens befolkning fortsetter å vokse. Dette oppdraget blir realisert hver gang en Kubota-traktor driver med innhøstning for å produsere mat eller våre anleggs-maskiner graver for å transportere vannressurser eller gi beskyttelse. For mer informasjon om Kubota, vennligst besøk www.kubota-global.net eller www.kubota-eu.com.

 

 

Kubota/Nellemann Machinery:

Morten Standal, Marked og logistikk

 

Følg oss på:

Website: https://www.kubota.com , https://www.kubota-eu.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/kubota/, https://www.linkedin.com/company/kubota-in-europe/

Facebook: https://www.facebook.com/KubotaEurope/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC2T6NyJ2cAvVPss9Lx7hBhQ