close
close
inovapro_fixed

Ny forhandleravtale for Rogaland og Vestland

 

 

 

Inovapro AS inngår samarbeid med Nellemann Machinery for å bli Kubota-forhandler.

Inovapro AS har inngått en avtale som innebærer at de i fylkene Rogaland og Vestland blir forhandler av Kubota og øvrige maskiner i Nellemann Machinery sitt sortiment.

 

Kjetil Nilsson, daglig leder i Nellemann Machinery, sier selskapet har mål om ytterligere vekst og geografisk spredning i hele landet, og at det over tid har vært vurdert flere alternativer for en satsning i nevnte fylker.

– Når vi ble kjent med planene til Inovapro AS ble det raskt iverksatt en dialog. Deres grunntanker er forenlige med våre, og det var derfor naturlig å inngå et samarbeid. Vi er sikre på at vi sammen skal skape suksess, sier han.

 

Tung satsning på maskiner og utstyr

Inovapro AS er et nyetablert selskap på Jæren bestående av folk med høy kompetanse og lang erfaring. Selskapet satser tungt på salg av maskiner og utstyr til landbruksmarkedet, anleggsnæringen og offentlige etater. Ådne Skrettingland, som er daglig leder og medeier i det nye selskapet, har flere års salgserfaring med traktorer, redskap og maskiner.

– Samarbeidet som er inngått er langsiktig, og vi ser frem til å komme skikkelig i gang. Kubota, Kärcher Mun

icipal, Spider og Billy Goat er alle solide merkevarer som det skal bli veldig spennende å vise frem og ikke minst selge, sier han.

 

Godt rustet for vekst

I forbindelse med etableringen av Inovapro AS, ble Jæren Skog og Hage AS nylig kjøpt opp. Sam

men danner dette en god plattform for den kommende satsningen. Jæren Skog og Hage har i mange år solgt og levert kvalitetsutstyr til det lokale markedet på Jæren.

– Med oppkjøpet er vi godt rustet for vekst i regionen. Vi har nå etablert oss i Jæren Skog og Hage sine lokaler på Bryne, og vil fremover ha mye spennende utstyr det er verdt å ta turen for å se. Selskapet er også i gang med å knytte til seg ytterligere nøkkelpersoner med solid erfaring i bransjen. Vi har selvsagt også et godkjent verksted med dyktig personell som vil sørge for god service og faglig trygghet, avslutter Ådne Skrettingland.

 

For ytterligere informasjon, kontakt:

 

Ådne Skrettingland, Daglig leder i Inovapro AS, telefon 911 51 144

E-post: [email protected]

 

Kjetil Nilsson, Daglig leder i Nellemann Machinery, telefon 918 05 918

E-post: [email protected]