close
close
Kubota-9908-2

Se Petter hente sin nye Kubota M7-173

Petter Pilgaard har valgt å følge guttedrømmen. Som tidligere bebudet har han startet Pilgaard Maskin. I dag fikk han endelig hentet sin nye Kubota M7.

Solen skinner, og sommervarmen breier seg ut over Kjeller Vest. Det er likevel ikke solen som stråler mest, men Petter Pilgaard. Dagen har endelig kommet: Han henter nemlig sin Kubota-traktor hos Nellemann Machinery.

For bare et par år siden tok han steget ut av rampelyset for å følge guttedrømmen om å bli anleggsarbeider. Lange dager, skitt under neglene og traktor gav fort mersmak. Tanken om å starte for seg selv begynte å ta form. Tanken ble til handling, og våren 2021 ble et samarbeid med Nellemann Machinery til.

  • Kubota er jo det beste du kan få. Gjett om jeg skal kose meg da, sier han. Snart høres lyden av en Kubota M7 som kjører opp mot Nellemann Machinery.
  • Se hvor fet den er da! Tenk at jeg skal ta med meg den hjem. Det er et beist altså. Det her er kulere enn å hente ny bil fra forhandleren, for å si det sånn, sier han mens traktoren parkeres.

– Det er jo helt rått! Dette har jeg gledet meg lenge til, sier Petter.

Kubota-9928-2.jpg
Ikke hvilken som helst traktor 

Det er heller ikke hvilken som helst traktor han skal hente. Kubota M7 -173 kommer blant annet med en 6-trinns powershift girkasse, loadsensing hydraulikksyste og et kraftig bakløft med en løftekapasitet på 9400 kg og frontløft på 3500 kg. I tillegg leveres traktoren med 6, 1 liter, 4 sylindret Kubota-motor på 175 hk.

– Å komme hjem med traktor, det hadde jeg aldri trodd jeg skulle gjøre, sier Petter og løper bort til Kubotaen.

Vendela har gått god for fargen, og Petters drøm er oppfylt. Det eneste som gjenstår er å sette seg inn, skru på aircondition og kjøre gliset, som han kaller den, til jobb.